9 december 2021

Net dat beetje extra op het doek

2 min read
Portret op maat

Vaak is een portret een plat schilderij van een persoon wat niet spreekt, maar met een portret op maat van antoniederooij.nl heb je een perfect sprekend portret. Tot in de kleine details zijn de kenmerken van een persoon op het doek geschilderd, de sterke punten maar ook de zwakke punten worden tot in de puntjes verwerkt in het schilderij. Net een ander trekje van de mond, een oog wat niet perfect recht is of andere kenmerken maken juist een portret levensecht. Het gezicht is sprekend en in een split seconde zie je wie het is. Een portret is juist kenmerkend voor de persoon, zonder de persoonlijke details mis je de essentie van een portret. De dingen die een persoon maken moeten perfect worden weergegeven op het doek, wat dit ook is. Het kan van alles zijn, zelfs tot een rimpel in de nek die perfect wordt weergegeven.

De kracht van een portret

Een portret is niet zomaar een schilderij van iemand zijn gezicht, het is de kunst om bij een portret op maat juist die kenmerken weer te geven die kenmerkend zijn voor iemand. Vergeet je die dan zal het nooit een succes worden, niet voor niets is het belangrijk om een foto te hebben waarop de accenten juist worden weergegeven. Het haar, de mond, de ogen of net dat rimpeltje rond de neus wat niet vergeten mag worden. Kijk je op de website van antoniederooij.nl dan zie je hoe sprekend een portret kan en moet zijn. Je moet het gevoel hebben alsof de persoon op het schilderij uit de muur kan komen, zo echt moet het zijn. Mensen worden emotioneel bij het zien van een goed portret, en niet gek want je ziet iemand tot in de perfectie op het doek staan. Alle sterke en zwakke punten zijn op het doek weergegeven, en vastgelegd voor altijd. Wil je ook genieten van een portret van je naaste, neem dan snel een kijkje op de website.

Portret op maat

Een portret komt tot leven

Wanneer een portret goed op het doek wordt geschilderd komt het echt tot leven, je denkt wanneer je het ziet dat de persoon ieder moment uit het doek kan lopen. Niet voor niets is een portret op maat van antoniederooij.nl altijd een succes, de schilder weet exact hoe hij iemand neer moet zetten op het doek. De leeftijd van de persoon maakt niet uit, iedere leeftijd heeft zo zijn eigen kenmerken die mee kunnen worden genomen. Dit maakt de persoon ook uniek, wist je dat het zelfs mogelijk is om met een huisdier een portret te maken? Naast dat je een persoon kunt eren met een portret, heb je ook direct de hond of een ander huisdier voor altijd vastgelegd. Dit is vooral leuk voor kinderen, op deze manier heb je altijd je kleine meid of jongen vastgelegd voor later. Leuk om cadeau te doen als je zoon of dochter op zichzelf gaat wonen, het eerste kunstwerk in de nieuwe woning is een feit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *